Håndter Alle Dine HVAC-Problemer Enkelt

HVAC, eller oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg, er hvordan hjemmet ditt holder seg varmt om vinteren og kjølig om sommeren. Når du er riktig installert og vedlikeholdt, kan du og din familie nyte rimelige innetemperaturer hele året. Fortsett å lese denne artikkelen for råd om installasjon, oppgraderinger, vedlikehold og reparasjoner av ditt HVAC -system i hjemmet.

Gi andre beskjed hvis du har en god erfaring med et VVS -produkt eller en entreprenør. Gå online og legg ut en anmeldelse, slik at folk enkelt kan finne ut hvem og hvilke merker de skal stole på. Samtidig kan du sjekke anmeldelser online for å lære mer om hva som er tilgjengelig.

Når våren kommer og dagene begynner å varme opp, ring til en proff for å gi HVAC en gang til. Dette vil sikre at klimaanlegget ditt fungerer som forventet hele sommeren, og forhindrer deg i å svette det når du minst venter at systemet svikter.

Hver vår er det på tide å rengjøre innsiden av kondensatorenheten, inkludert viften og den følsomme spolen. Slå den av først, slik at du ikke blir skadet eller ødelegger noe. Ta deretter av grillen og ta ut bladene. Rengjør alt med forsiktighet.

Du kan øke effektiviteten til HVAC -enheten ved å bytte den ut med en ny energieffektiv enhet eller flytte den gamle til et skyggefullt sted utenfor. Det vil redusere temperaturen på luften som kommer inn i enheten, noe som betyr at den ikke trenger å jobbe så hardt for å avkjøle den.

Sørg for at entreprenøren gir en hjemmevurdering. Ikke alle HVAC -løsninger er for alle. Hjemmet ditt kan ha spesielle behov for oppvarming og kjøling. Entreprenøren bør gå rundt i rommet ditt for å bedømme hva som er best. Hvis de ikke er sikker på å be om en.

Hvis du vil forlenge levetiden til HVAC -systemet ditt seriøst, og kutte ned den samlede strømregningen, må du installere takvifter i vanlige rom med varme sesonger. Energistjernersertifiserte takvifter kan noen ganger kutte HVAC-bruken din i to. Imidlertid vil du ikke fysisk merke en forskjell i temperatur.

Hvis du ønsker å spare penger med ditt HVAC -system, kan du vurdere å skru ned klimaanlegget om sommeren og skru ned varmen om vinteren. Hvis du tar på deg en genser på en kald dag, kan du spare massevis av penger på strømregningen, og du kan også nyte en kald drink i stedet for kraftig klimaanlegg.

Hvis huset er ditt eller du har lov til det, bytt ut vinduene i en rute med vinduer som er doble. Du kan redusere energikostnadene fra energi som lekker ut gjennom vinduene dine ved å installere vinduer som er doble. Omvendt holder de varm luft inne om vinteren.

Som det fremgår av innledningen, er det hjemmets HVAC -system som lar deg nyte et konsistent innendørs temperaturområde hele året. Uavhengig av årstid betyr oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg på riktig måte at du hviler komfortabelt inne. Bruk rådene fra denne artikkelen for å sikre at hjemmet ditt holder den temperaturen du ønsker.

Professionals Share Their HVAC Secrets