Topp HVAC-Hemmeligheter For Å Spare Penger Og Tid

HVAC -systemet i hjemmet ditt er en komponent for å ha et fint boareal. Hvis det er for varmt eller kaldt, eller du ikke blåser luft i det hele tatt, er det bare elendighet som følger. Du vet hvor dyrt det er å fikse, så det er viktig at du forhindrer at disse tingene skjer. Nedenfor er det mange gode tips som hjelper deg å holde tritt med riktig HVAC -vedlikehold.

Før du ringer noen for å reparere systemet ditt, må du sørge for at du vet hva slags HVAC -system du faktisk har. Vet hva produsenten heter, hvilken modell du har og hva som har skjedd med enheten tidligere. Entreprenøren din vil sette pris på denne informasjonen.

Når entreprenøren kommer for å fikse enheten eller installere en ny, bør han gå rundt i huset ditt og undersøke hva som skjer med ditt nåværende oppsett. De bør lete etter hvor mye isolasjon du har, hvor vinduene dine er og hvilken kvalitet de er og mer.

Før du begynner å lete etter en HVAC -entreprenør, bør du først vurdere hele jobben du trenger. Du kan ikke få et anstendig estimat over en telefon, så se bort fra disse tallene og vent til de ser systemet ditt. Hvis du ikke vet hva du vil, kan prosessen bli kjedelig, spesielt over telefon. Vet dette på forhånd.

Utendørs kondensatorenheter må rengjøres regelmessig. Etter en vind- eller regnvær kan ting hoper seg opp og forårsake problemer med systemet ditt. Det kan bli for varmt, noe som kan føre til enda flere problemer.

Det riktige HVAC -systemet bør ha forseglede luftkanaler for å minimere oppvarming eller kjøletap når luft beveger seg til forskjellige rom. Oppvarmings- eller kjølebehovet til forskjellige rom i hjemmet bør tas i betraktning. Det er ingen grunn til å øke energiforbruket ved å kontrollere temperaturen i rom som brukes svært lite.

For å kjøle hjemmet ditt billig kan du skru opp temperaturen. Hvis du tar et par dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Hvis du vil forlenge levetiden til HVAC -systemet ditt seriøst, og kutte ned den samlede strømregningen, må du installere takvifter i vanlige rom med varme sesonger. Energistjernersertifiserte takvifter kan noen ganger kutte HVAC-bruken din i to. Imidlertid vil du ikke fysisk merke en forskjell i temperatur.

Hvis du vil kjøle hjemmet ditt om sommeren uten å bruke klimaanlegget fullt ut, bør du vurdere å installere vifter i hjemmet ditt. En loftsvifte kan blåse ut varm luft mens den suger inn kald luft i kjelleren, og takvifter hjelper til med å fordele luften i rommene jevnt.

For at hjemmet ditt skal føle seg komfortabelt, er det veldig viktig at HVAC -systemet fungerer på riktig måte. Tipsene og informasjonen ovenfra har forhåpentligvis vist deg hva det trengte for å få HVAC til å vare veldig lenge. Husk det du lærte her, og bruk det til å sikre at du har et hjem som har et komfortabelt oppholdsrom.

Profesjonelle Deler Sine HVAC-Hemmeligheter