Hvordan Finne Ut Hvilken HVAC-Strategi Som Er Best For Deg

Hvis ovnen slutter å fungere på en kald vinterdag, må du få den reparert med en gang. Det samme gjelder hvis klimaanlegget gir seg under en hetebølge. I noen tilfeller kan du trenge et helt nytt HVAC -system. Denne artikkelen inneholder nyttig informasjon for å håndtere disse problemene.

Hører du en klikkelyd når viften din snur? Dette kan bety at det er noe i veien for bladene på viften. Hvis det blir så ille at bladet bøyer seg, må du bytte det. Bare hvis du bøyer det, vil viften bli ubalansert og kan forårsake ytterligere problemer.

Sørg for å sjekke fordamperbatteriet tømmes ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret støtter opp, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg bare bruk en oppløsning av blekemiddel og vann for å rense røret.

For å kjøle hjemmet ditt billig kan du skru opp temperaturen. Hvis du tar et par dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Hvis du har et klimaanlegg for vinduer uten timer, kan du bruke en vanlig utløpstimer for å kontrollere når den er på eller av. Dette er de samme som du bruker til ferielamper, så alt du trenger å gjøre er å koble klimaanlegget til timeren og stille det til å kjøle deg i løpet av dagen.

For å velge en VVS -entreprenør du kan stole på, lønner det seg å bruke litt tid på å forske på noen få potensielle selskaper og sjekke omdømmet sitt. Ta en titt på anmeldelser på nettet, og kjør et raskt søk på BBB -nettstedet for å sikre at de har vært gode for tidligere kunder. Dette kan hjelpe deg med å gjøre det riktige valget.

Når du kjøper en ny klimaanlegg, ikke la selgeren snakke deg inn i en for stor enhet. Dette vil være sløsing med penger og vil ikke effektivt kjøle hjemmet ditt. Jo lenger et system kjører, desto mer effektivt vil det være når det kjører, så se etter et som går 15 til 30 minutter.

Administrer varmestrømmen inn i hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe ditt HVAC -system. I de varmere månedene kan du bruke gardiner, gardiner og persienner for å blokkere vinduer som vender mot solen, slik at varmen ikke bygger seg opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solbelyste vinduer slipper inn lys og varme i de kaldere månedene.

Sørg for at ting ikke blir for varmt eller kaldt der termostaten er. Elektronikk eller varmekilder som lamper eller fjernsyn i nærheten kan lure termostaten til å tro at hjemmet er varmere enn det faktisk er. Dette betyr bare at det driver klimaanlegget lenger enn nødvendig, og sløser med energi og penger.

Å holde hjemmets HVAC -system fungerer som det skal er et must hvis du vil unngå ekstreme varme og kulde. Det kan imidlertid være vanskelig å sortere gjennom alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for deg. La informasjonen du har lest her styre ditt neste kjøp av et HVAC -system.

Profesjonelle Deler Sine HVAC-Hemmeligheter